Блог на VsichkiOferti.bg

Бирария Warsteiner с некоректна практика!

Публикувана от vsichkioferti
на 23.05.2013



Здравейте, приятели,

Във връзка с подаден сигнал от наш клиент и последваща проверка от страна на екипа на VsichkiOferti.bg, искаме да ви уведомим за некоректното отношение на персонала на Бирария Warsteiner, намираща се на на ул. Ген. Йосиф В. Гурко 7А, към някои клиенти.

Служителите на  Бирария Warsteiner  отказват да настаняват клиенти с ваучери в лятната градина. Закупилите ваучери на промоционални цени биват настанявани в подземната част на бирарията. От Warsteiner заявяват, че ако имате ваучер, но все пак желаете да бъдете настанени в градината, ще трябва да заплатите консумацията си на реалните цени.

Екипът ни е безкрайно разочарован от политиката за настаняване в заведението.

Ето и какво се случи. В офертата, която беше публикувана, изрично беше посочено, че е  необходимо да се направи резервация 2 дни преди желания ден за посещение на заведението и нищо повече. Ние така и направихме. Попитахме за свободни места за след два дни и ни потвърдиха, че има. При запитване от наша страна, дали местата са в градината ни отговориха, че „Клиентите с ваучери не може да се настаняват в градината и ако искаме места там, ще трябва да си заплатим редовните цени в заведението.”

Нашият екип няма да посети никога повече това заведение, без значение на редовни или промоционални цени. Дали вие ще го посетите, си остава ваше решение.

Проведената проверка е част от инициативата ни „Таен клиент”, която стартирахме в началото на март.  Чрез проверка установяваме кои са недобросъвестните ни партньори от страна на търговците, предлагащи оферти в сайтовете за колективно пазаруване и преустановяваме отношенията си с тях. Целта ни е да повишим доверието към нас от страна на потребителите.

Уверяваме ви, че ще бъдете своевременно информирани при установяване на други подобни случаи.