Блог на VsichkiOferti.bg

Изгодна и луксозна почивка за всеки? Сега е моментът!

Публикувана от vsichkioferti
на 24.04.2020



Dion beach 1-min

Всички мечтаем за пътешествия и бляскави преживявания. Въпреки че всичко това да изглежда като нещо недостижимо, сега е идеалният момент да направим планове за бъдещи пътувания и почивки и то с отстъпка. Luxury Discounts ни дава тази възможност, предлагайки ексклузивен членски достъп до висок клас хотелско настаняване на неустоими цени.

На 13.04 стартира и тяхната кампания, подкрепяща българския туризъм. Чрез инициативата имаме възможност да закупим ваучери за настаняване на фиксирана цена, които можем да използваме, когато пожелаем.

Ето и няколко ТОП предложения за луксозна почивка на изгодна цена:

  • Dion Palace Resort and SPA

DionPalace

Dion Palace Resort and SPA се намира близо до плажа в Литохоро, Олимпийската ривиера и предлага приказна гледка към морето и планината Олимп. Хотелът разполага с 3 открити плувни басейна и детски басейн, спортни съоръжения и модерен СПА център със закрит басейн. Вечер ресторантът предлага кухня ала карт. След вечеря можете да се насладите на питие в бара или да се забавлявате в клуба на курорта.

Резервирайте Dion Palace Resort and SPA с отстъпка до 73% ТУК

 

  • Лайтхаус Голф и СПА резорт
    lighthouseresort

Лайтхаус Голф и СПА резорт предлага просторни и луксозни стаи и апартаменти. Хотелът е част от голф курорт, проектиран от известния играч Ian Woosnam. Разполага с три ресторанта, пиано бар и бар на плажа. Комплексът предлага разнообразие от занимания и съоръжения за децата, които дават възможност на родителите да правят нещо заедно с детето или малчуганите могат да играят сами, докато възрастните релаксират край басейна или играят голф.

Резервирайте Лайтхаус Голф и СПА резорт с отстъпка до 25%.

 

  • Луксозни вили Хебър
    villashebur_1

Луксозни вили Хебър са разположени на едно от най-живописните места в България, а именно на брега на язовир Батак. Всяка вила разполага с 3 спални и е с капацитет до 6 човека. На първия етаж е разположен просторен хол с кухненски кът и голяма камина. На втория и третия етаж се намират спални, всяка с отделен санитарен възел.

Резервирайте Луксозни вили Хебър с отстъпка 23 %.

 

  • Хотел Аспа Вила
    IMG-7d0ec550fbd6861b012f47fd210c8477-VХотел Аспа Вила се намира в село Баня – балнеоложки център, разположен в централната част на Разложката котловина, която е заключена между красивите планини Рила, Пирин и Родопи. Намира се на 5 км. от Банско и е известно със своята лечебна минерална вода. Хотелът разполага с добре оборудван СПА център, който включва онсен (горещ минерален извор), открит минерален целогодишен басейн и минерално джакузи, турска и парна баня. Ресторантът предлага ястия на скара, български специалитети и европейска кухня, допълнени с богата селекция от вина. Насладете се на заслужена почивка за тялото и духа.

Резервирайте Хотел Аспа Вила с отстъпка до 30 %.

 

  • Комплекс „Калитея“

Calithea_complex

Комплекс „Калитея“ се намира в северната част върху скалистите брегове на град Каварна. От него се разкрива изумителна панорамна гледка към морето. Всеки един от стилно обзаведените апартаменти разполага с кухня, място за хранене, просторна тераса с изглед и баня.

Резервирайте Комплекс „Калитея“ с отстъпка до 35 %.

 

  • Castellum Suites

CastellumSuites

Castellum Suites е разположен в гръцкия град Родос и предлага луксозно Аll inclusive изживяване. Ресторантът изкушава с разнообразни ястия, отговарящи на всяко изискване. Хотелът разполага с външен басейн за възрастни и деца, а през лятото се организират тематични вечери и развлекателни програми.

Резервирайте Castellum Suites с отстъпка до 39%.