Блог на VsichkiOferti.bg

Стартира акция „Таен клиент“!

Публикувана от vsichkioferti
на 12.03.2013Здравейте, приятели!

Ние, eкипът на VsichkiOferti.bg, искаме да ви споделим, че на 11.03.13г. стартирахме първата от множество акции, насочени както към намаляване на недобросъвестно партньорство от страна на търговците, предлагащи оферти в сайтовете за колективно пазаруване, така и към повишаване на доверието към нас от страна на потребители и партньори.

Акцията нарекохме „Таен клиент”, тъй като екип от наши служители ще проверява периодично търговците, които предлагат сделки през сайтовете за групово пазаруване, участващи в сайта VsichkiOferti.bg и ще установява кои от тях нарушават договорните условия.

Подтикнати бяхме от все по-честата практика, търговците да заблуждават потребителите с условията в офертите си, да не изпълняват поетите в периода на промоцията ангажименти, да предоставят услуги на промоционални цени без наличие на ваучер и др. Предлагайки същите цени на място, се губи идеята за ексклузивност на предлаганите специални оферти чрез сайтовете за колективно пазаруване и по този начин се нарушават договорените условия за сътрудничество и се създава порочна практика в клиентите!

За това какво ще се случи оттук нататък, кои некоректни търговци ще бъдат „наказани” и за всякакви новини около акцията, ще пишем тук. Следете ни!