Блог на VsichkiOferti.bg

VsichkiOferti.bg въоръжи 3 000 протестиращи

Публикувана от vsichkioferti
на 20.06.2013



И вчера, както всяка вечер от близо седмица насам, центърът на София бе изпълнен от протестиращи. Развяваха се различни лозунги, чуваха се различни скандирания, свиреха тромби и свирки. Екипът на VsichkiOferti.bg е там всеки ден от началото напротестите, защото напълно подкрепяме общата кауза и сме съпричастни със случващото се в страната.

Решихме да въоръжим протестиращите с 3 000 свирки, които да използват по време на шествието, за да дадем повече гласност на каузата. Получи се много красива лятна и цветна комбинация, която се съчета идеално с настроението на жълтите павета.

Идеята за инициативата се прие много добре от всички протестиращи, които получиха символичните ни подаръци. Малките оръжия нарекохме „Свирки на промяната“, тъй като за нас те са символ на промяна, на новото начало, което предстои.

Млади и стари, познати и напознати, все хора различни, но борещи се заедно с една цел  – промяна! Иска ни се да опишем внушителната обстановка и настроението, което лъха от всички, но наистина е много трудно това да се направи с думи.

Довечера отново ще сме там, отново ще се борим за общата кауза.