Блог на VsichkiOferti.bg

Топ 3 на най-търсените оферти в сайтовете за групово пазаруване

Публикувана от vsichkioferti
на 14.12.2011



Замисляли ли сте се кои са най-търсените оферти в сайтовете за групово пазаруване? Специално за вас направихме малка класация, за да отговорим на този интересен въпрос.

3. Почивки

Едни от най-търсените оферти са тези за почивки в страната и чужбина. Комбинираните пакети (пътни + хотел) се радват на голям интерес и десетки хора всеки ден се възползват от страхотните оферти, които им предлагат сайтовете за групово пазаруване.

2. Хапване и пийване

Безспорно българинът обича да си угажда. А когато има възможност да си достави удоволствие с вкусна храна и качествени питиета на половин цена, няма по-щастлив от него. Именно затова едни от най-търсените оферти са тези за ресторанти, храна за вкъщи, различни алкохолни напитки и т.н.

1. Разкрасителни процедури

На първо място се нареждат разкрасителните процедури: маникюр, педикюр, фризьорски услуги, грим и др. Апетитни оферти като „Маникюр за 5 лв вместо за 15“, „Подстригване, маска и прическа за 10 лв вместо за 25“ или „Професионален грим за 20 лв вместо за 35“ винаги привличат вниманието на дамите и затова този тип оферти са сред най-продаваните.

А вие какво си купувате най-често от сайтовете за групово пазаруване?