Блог на VsichkiOferti.bg

Сайтовете за групово пазаруване не са само за бедняци

Публикувана от vsichkioferti
на 27.12.2011



Наскоро един мой познат ми заяви, че не се интересува от сайтовете за групово пазаруване. Никога досега не си е купувал ваучер, защото смята, че подобни оферти се пускат само за най-бедните хора. Според него стоките и услугите, които се предлагат по този начин, са крайно некачествени.

Има ли някаква истина в подобно твърдение?

Разбира се, че не! Изгодните оферти, които се пускат, не са само за бедняците, а и за по-заможните клиенти. Повечето хора, които пазаруват от такива сайтове, са млади и търсещи най-доброто.
Признайте си, че понякога трудно се ориентирате сред хилядите възможности, които Ви се предлагат. В такива моменти на помощ идват сайтовете за групово пазаруване, които събират на едно място всевъзможни оферти. Дори впоследствие търговецът да Ви разочарова (понякога и това се случва), поне ще сте платили по-малко.

С една дума – пазарувайте смело! Сайтовете за групово пазаруване не са само за неплатежоспособни клиенти. Ваучери могат да си купуват и по-заможните хора. Съвсем друг е въпросът дали ще попаднете на коректен търговец. Никой нищо не може да Ви гарантира!