Блог на VsichkiOferti.bg

Кои оферти се търсят най-много?

Публикувана от vsichkioferti
на 14.05.2012



Безспорно колективното пазаруване и офертите с големи отстъпки станаха ежедневен начин на живот и пазаруване за много българи. Да пазаруваме изгодно вече не е лукс, а все повече услуги и стоки стават по-достъпни за по-голям кръг от хора. Такива са екзотични почивки и екскурзии, специални спа услуги, екзотични храни и напитки и други. Но все пак това не са най-търсените и купувани предложения.

Най-купуваните и чакани оферти от сайтовете за колективно пазаруване си остават офертите в областта на туризма. И кой може да устои на Спа почивка за двама на символичната цена от 30 лева, тридневна екскурзия до Истанбул за 109 лева или на множеството 7-дневни all inclusive почивки на море на символични цени?

След промоциите за туризъм, най-търсени са тези за заведения в големите градове. ТОП листата водят ваучери за пица с доставка, както и на за консумация на място. Добрите ресторанти, които предлагат намаление 50% от стойността на консумацията също са доста купувани. След това може да сложим ваучерите за торти, които наистина се явяват доста изгодни.

И тук е хубаво да направим разлика между търсени оферти и купувани. Макар тези за салоните за красота и спа процедури да не са най-търсени, те са едни от най-купуваните. Потребителите лесно биват изкушавани от ниските цени на разкрасителните и релаксиращи процедури и дори да не е търсил точно тях, се възползва от тези промоции.

Класацията може да бъде продължена, но като цяло има интерес към всички оферти от сайтовете за колективно пазаруване.

Ще се радваме да споделите и вашите желания и опит за това кои са най-желаните и най-купувани предложения.