Блог на VsichkiOferti.bg

Нова година в Дубай или Кюстендил?

Публикувана от vsichkioferti
на 09.12.2015



ny-vo

По повод нашумелите сравнения на оферти за Нова година, екипът на VsichkiOferti.bg Ви припомня да прочитате задълбочено промоционалните предложения преди покупка. Съветваме ви да сравнявате цените и условията на офертите преди покупка лесно като разгледате всички оферти на едно място във VsichkiOferti.bg.

За да изберете най-изгодната оферта, обръщайте внимание не само на цената и процентът отстъпка, но и на условията на предложението. На пръв поглед изглежда, че да прекарате Нова година в Дубай е по-евтино от това да празнувате в Кюстендил, но при задълбочен прочит се оказва, че офертата за Дубай всъщност е за един човек, а тази за Кюстендил – за двама. Понякога ниската цена се дължи на липсата на важни елементи от пакета, например празнична вечеря, застраховка, такси и пр. Много важно е да обръщате внимание на това какво е включено в цената и какво не е, тъй като така ще си спестите ненужни разходи.

Точно преди празниците цените са по-високи, отколкото при ранните записвания. Главната причина за това е, че търсенето е голямо, а свободните места намаляват с изключително бързи темпове. Съветваме Ви да планирате почивките и екскурзиите възможно най-рано, за да спестявате повече.

Най-големият сайт, който събира офертите с отстъпки на едно място не определя цените и условията на предложенията, а само улеснява потребителите в избора на най-подходящата оферта за тях. С помощта на VsichkiOferti.bg можете не само лесно да сравнявате цени, но и условията на предложенията.

Ако все още не сте решили къде ще посрещнете 2016 г., разгледайте над 700-те оферти с отстъпки за Нова година ТУК.