Блог на VsichkiOferti.bg

На почивка с VsichkiOferti.bg

Публикувана от vsichkioferti
на 18.08.2015



От VsichkiOferti.bg много обичаме да радваме потребителите си с награди почивки, защото вярваме, че нищо не може да презареди тялото и духа толкова, колкото 1 уикенд, прекаран в СПА релакс с любим човек.

Като изцяло българска компания работим със стремежа да направим България едно по-добро място за нашите деца, да съхраним и ценим оставеното ни от нашите прадеди – величествена природа, многовековна история и изключително богата култура. Именно разкриването на всички достойнства на страната ни и преоткриването й от нас самите, е и в основата на кампанията „Мислиш си, че познаваш България”. Проектът е резултат от усилията на държавни институции, дипломати и бизнес да стимулират повече хора да изберат България за своя лятна, зимна или уикенд дестинация, като по този начин да се подпомогнат местните и чужди компании, заети в сферата на туризма в страната. Проектът е изключително успешен като сайтът на инициативата в посетен 1 791 771 пъти, а Фейсбук страницата IknowBulgaria обединява близо 27 хил. души около идеята.

VsichkiOferti Media Group се влюби в идеята на кампанията и подкрепи инициативата, чрез медийно партньоство с Dama.bg и осигуряване на награда за участниците във втория етап от кампанията.

Късметлийката Елена Василева-Иванова бе изтеглена в томболата за спа уикенд, осигурен от VsichkiOferti.bg. Самата тя споделя за наградата си:

“Много съм доволна от наградата и отношението Ви. „Свети Спас“ е наистина интересно място- най- вече заради разположението си. Близо до иглолистна гора, точно до Чепинската река, на няколко метра минава теснолинейката- едно екзотично планинско явление….Планинският полъх, топлата минерална вода, красивата градина правят преживяването особено приятно. Можеш пеш да се разходиш до парк „Клептуза“, който е красив като природа, но доста запуснат. Детската анимация беше отлична, храната- също. Както отбеляза накратко моят син: “Аз МОГА да живея тук :)“.