Блог на VsichkiOferti.bg

5 дестинации за нощен живот

Публикувана от vsichkioferti
на 29.10.2013



Дестинация за нощен живот.

Ако искате да изживеете едно неочаквано забавление, за което ще разказвате дълго, посетете градовете, които не спят. Кои са ТОП дестинациите, където нощният живот е на max?

Ню Йорк Сити, САЩ
Тази дестинация определено очарова с нощните си изкушения – шумни барове и клубове за всеки вкус, изискани ресторанти, хотели и казина. При толкова много избор на места за забавление, няма как да си легнете. Луксозният квартал „Манхатън” предлага на всеки турист страхотни местенца за похапване и коктейл барове, а площадът „Таймс Скуер” привлича туристите с различни атракциони и събития.

Нощ в Ню Йорк

Лас Вегас, САЩ
Това е градът на легендите и на историите, от които можеш да се изчервиш. Това е градът на греха! Не е случайно, че Лас Вегас участва в множество холивудски продукции, като подсказва, че нощният живот може да преобърне човешкия живот. Това е мястото, където ще откриете изобилие от лъскави хотели, клубове, които работят до сутринта, както и разбира се игрални зали, които примамват туристите със своите искрящи светлини. Помнете, че „Единственият начин да преодолееш изкушението е да му се отдадеш!”, но знайте също и че не всичко, което се случи във Вегас си остава във Вегас, защото с днешните модерни технологии, компроматите дебнат отвсякъде ;).

Нощен Лас Вегас

Рио де Жанейро, Бразилия
Знаете, че бразилците са с гореща кръв, нали? Това се вижда от темперамента, който влагат в танците, във фестивалите, в забавленията. Това е мястото на безспирен празник! Дами с пищни форми, облечени в атрактивни костюми, бронзов загар и шарени аксесоари. Всеки празник е вълнуващ, но най- грандиозното представление определено е Карнавалът! Нощният живот определено има с какво да ви грабне – шумни заведения, плажни алеи и луксозни, комфортни хотели, които предлагат всичко нужно, за да се почувствате в Рая.

Рио де Жанейро нощен живот

Амстердам, Холандия
Това е една от най-разкрепостените европейски столици. Това е мястото, където марихуаната и платената любов са легални! Ако искате да опитате от забранения плод, това е дестинацията! Амстердам се слави с безсънните си нощни барове, които предлагат различни атракциони. Заведенията са над 1000! Той е ТОП дестинация за нощни забавления, защото предлага богат избор от кофи шопове, както и множество местенеца, където може да се насладите на жива музика. Купонът сякаш няма край!

Нощен клуб в Амстердам

Бангкок, Тайланд
По късните часове на нощта улиците гъмжат от местни и туристи, които са се втурнали в търсене на забавления. Музиката там не спира и от всеки ъгъл се чуват различни ритми, заведенията привличат с изкушаващи отстъпки, а храната е микс от разнообразие и екзотика. Най-популярното място е Патпонг, където ще откриете множество ресторанти, хотели, барове и дискотеки.

Нощен клуб в Бангкок

В нашата мини класация за ТОП дестинации с щур нощен живот влизат още и:

Лос Анджелис – мястото на блясъка и лукса! На богатите, тузарски партита и изискани коктейли. Там ще намерите страхотни бутикови хотели, които ще спрат дъха ви. Изискани пияно барове, ресторанти и много коктейл барове, които заслужават внимание.

Ибиса! Да, тази испанска дестинация също не е за изпускане! Ако искате денонощен купон, под звуците на ритмична музика, коктейли и много настроение – това е мястото. Може да изживеете най-щурото лятото именно там, защото дестинацията предлага летни фиести по плажните ивици, или по палубите на кораби чак до сутринта.

 Клуб в Лос Анджелис и паня парти в Ибиза