Зареждане...

Колекции с най-изгодните оферти за колективно пазаруване

Колективното пазаруване става все по-предпочитан начин за пазаруване сред българския потребител. VsichkiOferti.bg е сайт-агрегатор, който събира офертите на повече от 15 сайта за колективно пазаруване на едно място. По този начин ти пестиш време, което иначе би загубил в търсене на оферта в различните сайтове.

За твое улеснение, в сайта офертите са разпределени в различни категории - Красота, Туризъм, Спорт, Заведения, Забавления, Здраве, Масажи и релакс, За автомобила, Стоки, За децата, Обучение и Други. Към момента в сайта се публикуват оферти от над 15 от най-големите български града. Ако сте решили, че искате да разнообразите почивните си дни и да отидете в Турция или да попътувате до Италия, например, във VsichkiOferti.bg ще намерите най-изгодните предложения за вашата незабравима ваканция. На много ниски цени можете да закупите ваучери за еднодневни пътувания до най-красивите кътчета на България или съседна на нас страна.

Екипът на VsichkiOferti.bg е изцяло воден от желанието си да предостави най-новите, най-изгодните и атрактивни оферти на своите посетители. Именно заради това офертите в сайта се актуализират на всеки 30 минути в денонощието. Въпреки че екипът следи за коректността на сайтовете за групово пазаруване, той не отговаря за проблеми, възникнали по време или след закупуване на ваучер по простата причина, че в сайта не се осъществяват разплащания.

Търсенето на най-изгодните оферти за всички категории никога не е било по-лесно. Изборът на оферти никога не е бил по-голям.


Туризъм
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.