Зареждане...
Kъм сайта
Последно обновена преди 6 дни, 5 минути

Всички участници на черен петък

Ако искате да добавите магазин, имащ Black Friday, пишете ни на [email protected]


Ако искате да добавите и вашия онлайн магазин в промоционалната страница, изпратете вашето запитване на [email protected]

Black Friday е феномен, който изгрява във Филаделфия, САЩ, в началото на 60-те години и постепенно завладява различни краища по целия свят. С цел да улесни вашето пазаруване, екипът на VsichkiOferti.bg се постара да ви предостави информация за всички участници в Черен петък 2021, а също така и периода, в който ви очакват големите намаления.

През 2021-та година Black Friday е на 26 Ноември 2021 г. (винаги е последният петък на месец ноември), но много от онлайн магазините започват с намаленията седмица преди тази дата, други имат намаления и целия уикенд след Черния петък, чак до понеделник, който наричат Кибер понеделник! Черен петък в eMag тази година е на 19.11 (19 ноември) в България, а от 12.11 започват промоциите в магазини като Silabg, Outlet PC и други. Тази търговска традиция е позната в България като Бял петък, Луд петък, Pink Friday, Златен петък и Черен уикенд, Черна седмица и други. И тази година огромен брой магазини ще предложат най-добрите оферти за техника, мебели, козметика, детски стоки и играчки, дрехи и обувки. Едни от най-успешните кампании за Черен петък през последните години в България водят едни от най-разпознаваемите магазини, които и този Black Friday ще ви предложат най-изгодните оферти - Емаг, Ozone, Silabg, FashionDays, Obuvki.bg, enzo, Dormeo, Delimano, TopShop, Trendo, Parfimo.bg, Notino, CashCredit, VMzona, KatoNovi, GymBeam, Hippoland!Най-добрите оферти от сайтовете за колективно пазаруване: