Офертата, която разглеждате е изтекла!

Още оферти в Пазаруване

Vivatap® - 18 бр. филтри за вода - уникално решение за подобряване на качеството на питейна вода с изцяло натурални съставки, от Ню Лайф Плюс

Vivatap® - 18 бр. филтри за обработка на 36 литра вода, с изцяло натурални съставки

15лв. 6.70лв.

Поръчай Отново

Vivatap® - 18 бр. филтри за вода - уникално решение за подобряване на качеството на питейна вода с изцяло натурални съставки, от Ню Лайф Плюс

  •  15лв
  • 55%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
41 Купени ваучери
6.70лв.

Ваучерът включва още:

Ню Лайф Плюс

•Vivatap®- 18 бр. филтри в една опаковка за обработка на 36 литра вода, с изцяло натурални съставки, само за 6.70лв., вместо 15лв.

Vivatap е висококачествен патентован продукт (патент САЩ и патент ЕС) който подобрява вкусовите качества на водата и нейният минерален състав, като отстранява 100% прибавения хлор и болестотворните микроорганизми.

Лаборатории NIVA, AnalyCen и няколко други са показали, че той работи, и ние го видяхме толкова ясно от резултатите! Vivatap®е разработен и произведен в Норвегия.

•ЗАЩО Виватап?

Над 70% от човешкото тяло представлява вода, която е свързана подразлична форма в различни съединения, изграждащи клетките, тъканите и органите. Водата осигурява основната среда, в която се извършват всички биохимични процеси в организма. Ето защо наличието на достатъчно количество вода, и то с необходимото качество, е толкова важна за организма. На много места по света, дори и в момента, има хора, които изпитват остра нужда от чиста вода за пиене. Може би не са случайни твърденията, че следващите войни няма да се водят за нещо друго, а за годна за консумация вода!


Над 70% от човешкото тяло се състои от вода, затова е важно водата, която пием да е с необходимите качества.
VIVATAP е нова възможност, с която можете да коригирате качествата на водата от чешмата.
VIVATAP е натурален продукт, чиито съставки са добити от екологично защитени зони на Норвежко море.
VIVATAP е удобен и лесен начин да си набавите свежа и чиста вода за пиене.


•ПОЛЗИ:
- отстранява 100% хлора и болестотворните бактерии от водата
- премахва ефективно неприятния вкус и мирис на чешмяната вода
- обогатява водата с минерали и микроелементи, необходими за правилното функциониране на човешкия организъм
- добавя витамини (вит.С и вит.Р) и премахва свободните радикали
- съдържа комбинация от антиоксиданти
- коригира pH на водата в нормални граници (7,5 -8,5)
- променя структурата на водата в коралова
- Съдържа само натурални съставки.
- Удобен е за транспортиране.
- Приложението му е лесно при всякакви условия.
- Достъпна цена.
- Без аналог на българския пазар.

•СЪСТАВ:
Корали, водорасли, черупки от раковини, комбинация от антиоксиданти (калциев+вит. С, декстроза, екстракт от тропическа вишна, екстракт от шипка, витамин Р (витамин пе или рутин) и лимоново масло), както и хитозан. Основните съставки са корали, водорасли и раковините. Те са под формата на калцирани съединения и са богати на минерали (специално калциев карбонат) и не предсавляват живи организми. Събирани са в охранявана зона в много чисти води в крайбрежието на Норвегия, по-точно в Норвежко море между градовете Орланд и Сторфосна, от дълбочина 7-10 метра, при най-ниската точка на прилива.

•НАЧИН НА УПОТРЕБА:
В бутилка или в кана за вода с вместимост 1-2 литра се поставя вертикално едно пакетче (без то да се отваря!!) Водата се разбърква или съда се разклаща за 3-4 секунди. Пакетчето се оставя да действа във водата минимум 5-10 минути, максимум 24 часа. Според проучвания от акредитирани лаборатории за това време се отстранява всичкия хлор от водата и всички бактерии и микроорганизми се елиминират. Също така се отделят минерали и основни микроелементи като калций, магнезий, фосфор, натрий, манган, цинк.
Vivatap може да се използва и за подобряване на вкуса и качествата и на други напитки (горещи или студени) –кафе, чай, дори и вино, тъй като по-голямата част от тяхното съдържание е вода!

•Алтернативни области на употреба:
1.Сложете едно или две пакетчета в бутилката за вино. Нека виното да диша за 5-10 минути, а след това насладете му се!
2.Сложете едно или две пакетчета в термоса или чайника. Винаги сервирайте прясно кафе.
3.Сложете едно или две пакетчета в купа с вода за почистване на плодове или зеленчуци. Оставете ги да киснат в продължение на 30 минути.
Използването на Vivatap във вино и кафе може да помогне за избягване на алергични реакции като главоболие и лошо храносмилане. Можете също така да измивате плодовете и зеленчуците, като ги оставяте да киснат във водата Vivatap. Винаги използвайте водата третирана с Vivatap, при готвене и печене - може дори да го използвате във вряща вода.

Условия за ползване:

Любопитно:

Офертата е предоставена от Ню Лайф Плюс

Компания Ню Лайф Плюс - активно предлагане на българския пазар и в други държави на продукти, които подобряват качеството на живот. Продуктите на компанията са истински пример за взаимодействието между цените и качеството на стоките. Компанията Ню Лайф Плюс в продължение на 5 години се специализира в продажбата на най-модерните технологии в областта на здраве, масажно оборудване, апаратура за профилактика, рехабилитация и възстановяване на естествената красота и здраве на човека. Екип от дилъри на компанията периодично се срещат, провеждат се конгреси и семинари, внасяйки нови предложения за продукти. Въпреки широката гама от продукти, компанията не се спира на достигнатите резултати, но продължава разработването на нови средства и оборудване за рехабилитация и поддържане на красотата и здравето на човека.

Компания Ню Лайф Плюс предлага само качествено и сертифицирано оборудване, и за да може вие лично да се убедите в това те предлагат използването на корейския маркетинг: предоставят възможност да се запознаете с продуктите и да ги ползвате лично преди да ги купите. За да направите това посетете салоните, в които е изложена цялата гама от продукти, там се предлагат безплатни лекции, консултации за всеки продукт. Тяхните експерти ще се радват да отговорят на всички ваши въпроси подробно и ще ви обяснят правилата и принципите на действие на уредите. Идвайки в техните салони, вие ще имате възможност да тествате всички уреди напълно безплатно, независимо дали това е оборудване за отслабване или за подобряване на здравето. Салоните също така са домакин на различни дейности, както и на специални акции и разпродажби, където можете да закупите оборудването на още по-атрактивна цена. Компания Ню Лайф Плюс има широка мрежа в България и в други държави по света. В рамките на пет години от своето съществуване компанията отвори магазини в 7 града в цяла България и това не е пределът им. За да се запознаят колкото се може повече хора с техните продукти, планират в близко бъдеще да обхванат още по-голям брой градове в страната и дори извън нея. За всички клиенти, които харесват техните продукти те гарантират бърза доставка на стоките директно от производителя, без посредници, което е от значение и полза за цените. Посетете техните зали и ще бъдете приятно изненадани от цените и услугите. Те се грижат за посетители си, давайки им здраве и любов. Основната им цел - да направят хората здрави и щастливи, за да посрещат с усмивка всеки нов ден!

Адрес и Контакти

  • гр. Варна ул. Цар Иван Страцимир 2, вход А, етаж. 1
  • 052 *** *** 0876 *** ***
    • Понеделник до Петък
    • 09:00 - 18:00
    • Събота и Неделя
    • Почивен Ден
Ню Лайф Плюс Карта
Офертата е осигурена от "НУГА БЕСТ ЛВ ЕООД , ЕИК: BG201891491" и е със срок за закупуване на оферираните стоки или услуги от 21.08.2017 до 01.05.2024 Офертата е валидна под условие: закупуване на не по-малко от общо 1 брой от оферираната стока или услуга, в срока за закупуване.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4317  дни публикувахме 110,182 оферти и Ви спестихме 24,373,881 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола