ОТСТЪПКА
-80%
17.90лв.
реална цена 90лв.
СПЕСТЯВАШ 72.10лв.
Купени 48
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
80% отстъпка за обстоен преглед и план за лечение, почистване на зъбен камък с ултразвук и полиране с паста Prophy Paste CCS - само за 17.90 лв. вместо 90 лв. + БОНУС от ДЕНТАЛНА КЛИНИКА МЕДСТОМ-М

Доволни ли сте от вида на Вашите зъби? Или се стеснявате да се усмихнете, защото зъбите Ви не са ослепително бели? Притеснявате ли се, че Вашите зъби са потъмнели от честата консумация на кафе, чай или цигари? Липсва ли Ви самочувствие, защото по зъбите Ви има петна?

 

 

Колкото и старателно да почиствате зъбите си, това е недостатъчно за пълното отстраняване на натрупванията от зъбен камък и плака. С времето тези вредни отлагания се увеличават и стават причина за възпаления на венците, кървене по време на четкане, неприятен вкус в устата, лош дъх, а ако не се вземат навременни мерки, се появяват и първите симптоми на пародонтит, който е най-честата причина за загуба на зъби.

 

 

Медстом-М ще Ви помогне да избегнете тези неприятни последици. Погрижете се за здравето на Вашите зъби и си подарете професионална грижа с помощта на съвременни ултразвукови инструменти, които с лекота отстраняват натрупванията от плака и зъбен камък, повърхностните оцветявания, а с тях и лошия дъх.

 

 

Със закупуването на всеки ваучер получавате БОНУС: 50% отстъпка от цената за избелване с избелваща студенолъчева лампа.

 

 

Като дете всеки от нас е притежавал снежно бяла усмивка, но консумирането на храни и напитки като кафе и соев сос предизвикват потъмнявания по повърхността на зъбите. С течение на времето тези петна проникват все по-дълбоко в зъба. Точно както белите дрехи, изцапани с боя и петната по зъбите са трудни за почистване със стандартните методи.

 

Избелващите студенолъчеви лампи са връх в постиженията на избелващите технологии и решават напълно тези проблеми като почистват, както повърхността на зъба, така и неговата вътрешна структура без странични ефекти.

 

Методът не уврежда зъбите и осигурява възможно най-добрите резултати.

Само за 30-40 минути, петната и потъмняванията, натрупвани с години, магически ще се изпарят.

Няма да Ви отнеме повече време от една подстрижка, или един маникюр – толкова е просто!

  • Всеки потребител на сайта може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и неограничен брой ваучери за подарък.
  • Валидност на ваучера: 25.09.2012г. - 25.11.2012 г.
  • Офертата включва: обстоен преглед и план за лечение; почистване на зъбен камък с ултразвук; третиране с паста за полиране на плака и оцветени зъбни повърхности Prophy Paste CCS; право за ползване на 50% отстъпка от цената за избелване с избелваща студенолъчева лампа.
  • Необходимо е предварително записване на час на телефон: 02/ 9889 777.
  • При повторно неявяване на записан час ваучерът се счита за използван.
  • Всяка процедура или манипулация, която изисква лечението на пациента и не е описана във ваучера, се заплаща допълнително.

Медико-дентален център “Медстом” е частно здравно заведение, което е създадено през 2002 г. и бързо се утвърждава с предоставянето на широка гама от медицински и стоматологични услуги.

 

 

В центъра работят специалисти с дългогодишен стаж в областта на здравеопазването, което заедно с наличието на модерно оборудвани кабинети, е гарант за високото качество на предлаганите услуги.

 

 

Нашият досегашен успех и опит в областта на денталната медицина показаха, че множеството пациенти, техните препоръки и съвети увеличиха стремежа за повишаване качеството в нашата работа. И с отговорността, с която се грижим за денталното им здраве, ние насочихме вниманието и развихме дейността си, откривайки през 2012 г. нов център, предлагащ:

 

  • апаратури и оборудване на утвърдени световни фирми, отговарящи на най-новите стандарти за качество;
  • продуктови иновации извън прототипите за консервативно зъболечение;
  • оптимизирани подходи, методологии и организационни форми, гарант за предсказуемост на резултатите;
  • услуги според индивидуалните изисквания на нашите пациенти, и ценови параметри съобразно техните възможности;
  • комфорт и достъпност.

 

 

Новата специализирана дентална клиника Медстом-М разполага, както с рентген за панорамни зъбни снимки, така и с един от най-новите модели дигитален рентгенов апарат кугел с интраорален сензор на фирма MyRay, позволяващи високо качество на образа, прецизност и бързина на експонацията, минимум доза облъчване за пациента.

 

 

Снимките са видими след секунди в кабинета на лекуващия стоматолог, могат да се предоставят на електронен или хартиен носител, както и да се изпратят по електронна поща.

 

Екипът ни е на Ваше разположение през цялата седмица, включително през почивните и празнични дни.


ДЕНТАЛНА КЛИНИКА „МЕДСТОМ-М”

 

Гр. София, бул. Стефан Стамболов №6 ет. 1

 

Виж на картата

 

Работно време:

Понеделник - Събота: 8:00 - 20:00 часа

Неделя: 10:00 - 16:00 часа

 

 

Телефон: 02 / 9889 777

Мобилен: 0 895 07 17 17

 

www.medstomm.com

www.medstom.com


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Почистване зъбен камък