ОТСТЪПКА
-65%
13.90лв.
реална цена 40лв.
СПЕСТЯВАШ 26.10лв.
Купени 31
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
60 минути масаж по Ваш избор на цяло тяло от специалист кинезитерапевт: класически, спортен, сегментарно-рефлекторен или мускулен само за 13.90лв. вместо 40лв. от Салон за красота "Flimmi"

Отърсете се от натрупаната в ежедневието уморa се насладете на 60 минути масаж на цяло тяло по Ваш избор!

 

 

Срещу един закупен ваучер получавате: 60 минути масаж по Ваш избор на цяло тяло от специалист кинезитерапевт.

 

 

Можете да изберете един от следните видове масаж:

  • Класически
  • Спортен
  • Сегментарно-рефлекторен
  •  Мускулен

 

Класическият масаж се прилага с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Целта на масажа е стимулиране на имунната система, оптимизиране на кръвообращението и отускане на мускулите, в следствие на което тялото се отърсва напълно от умората.

 

Спортният масаже вид масаж,  който използва дълбоко-тъканни  и техники от класическия масаж с цел по-бързото и пълноценно настъпване на тренираност у спортистите, поддържането и усъвършенстването на тази тренираност, както и бързото възстановяване на организма, чрез премахване продуктите на умора в мускулите. 

 

Сегментарно-рефлекторният масаж има за цел не прякото въздействие върху поразения орган, а косвеното повлияване чрез въздействие върху определени сегменти или зони, с което се стимулират гръбначно-мозъчни нерви, инервиращи дадените органи или системи. Този масаж е показан за лечение на функционални и хронични органични заболявания на вътрешните органи, дегенеративни заболявания на гръбначен стълб и стави, състояния след травми, вегетативни и ендокринни заболявания.

 

Мускулен масаж се прилага, когато е необходимо по-специфично рефлекторно въздействие върху мускулната тъкан. Благоприятно е въздействието върху патологичните изменения в мускулите. Осъществява се както като директно въздействие така и като рефлекторно върху по-далеч разположени органи, свързани по рефлекторен път. За повишен мускулен тонус се използват похвати, постигащи релаксация, а при намален се цели повишаването му със специфични похвати.

 

 

 

Масажът е с продължителност 60 минути и се прави от специалист кинезитерапевт.

  • Всяко лице може да закупи неограничен брой ваучери.
  • Всеки закупен ваучер може да се използва в периода от 25.05.2012г. до 25.07.2012г.
  • Необходима е предварителна резервация на час на телефон 0879 166 076.
  • Запазен час може да се променя минимум 24 часа по-рано.
  • За да се възползвате от услугата, е необходимо на място да представите уникалния код на ваучера.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи само при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com.

В салон за красота "Flimmi" предлагаме фризьорство, маникюр, козметика и козметични продукти, както и индивидуални консултации, съобразени с най-новите тенденции на здравата коса, нокти и кожа.


За нашите клиенти, осигуряваме нови, революционни терапии за защита и обновление на косата, както и подмладяващи, възстановяващи и регулиращи проблемната кожа програми с професионални продукти.


Салон за красота „Flimmi“


гр. София, ул. Ангел Кънчев 23



Виж на картата

 


Работно време:


Вторник – Неделя от 08:00 до 20:00ч.


Понеделник – Почивен ден

 



Телефон: 0879 166 076

 


Facebook страница


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina 60 минути масаж