ОТСТЪПКА
-50%
30лв.
реална цена 60лв.
СПЕСТЯВАШ 30лв.
Купени 27
О неее ... ти стигна до оферта която е изтекла. Ако не искаш повече да изпускаш готините оферти запиши се за нашия email бюлетин с оферти.
За празника на влюбените – Свети Валентин - изненадайте половинката си със секси бельо само за 30лв. вместо 60лв. от Sexybelio.net
(4)

Изненадайте любимия човек с приятен и романтичен жест, който ще му напомни колко много означава той за Вас!

 


За Вас, дами! Бъдете секси  и интересна за празника на влюбените! Това ще е един наистина изключителен и незабравим подарък за Вашата половинка за Свети Валентин!


За вас, мъже! Ако искате да впечатлите дама, трябва да сте различен и интересен – да направите някакъв подарък, който наистина да се запомни….



Срещу един закупен ваучер получавате 1 артикул.


Можете да изберете един от следните модели: http://www.sexybelio.net/sveti%20valentin


Размери: Размерът е универсален подходящ за дами с размер S, M, L.

 

 

Начин на получаване:

 

  1. Направете заявка за ваучер на сайта Napolovina.com;
  2. Платете своята заявка. След като платите заявката, ние ще Ви изпратим ваучер с уникален код, който ще е достъпен в секцията “Платени ваучери” във Вашия профил на сайта Napolovina.com
  3. Изпратете имейл на sexybelio@abv.bg , който трябва да съдържа: код на ваучера, три имена, точен адрес за доставка, номер на артикул (номер на артикула на сайта www.sexybelio.net). Имейлът трябва да бъде изпратен в срок до 2 дни, след като заплатите заявката.  
  4. Вашата поръчка ще бъде доставен на посочения от Вас адрес в срок до 13.02.2012г.
  5. Таксата за доставка по куриер е за сметка на клиента и се изчислява според тарифите за доставка на куриерска фирма „Еконт Експрес”. Повече информация за таксите за доставка, може да получите на сайта на „Еконт Експрес”.

 
 

Важно: Комплектите се получават само по куриер на посочен от Вас адрес. Цената на самата доставка се заплаща на куриера!
 

  • Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери;
  • Срещу 1 ваучер получавате 1 артикул;
  • За да получите своята поръчка, в срок от 2 дни след като сте извършили плащането, изпратете имейл на sexybelio@abv.bg , който трябва да съдържа: код на ваучера, три имена, точен адрес за доставка, номер на артикул (номер на артикула на сайта www.sexybelio.net);
  • Доставката се извършва до посочения адрес на цена според тарифите на Еконт Експрес;
  • Артикулите ще бъдат доставени в срок до 13.02.2012г.
  • ВАЖНО: Посочената отстъпка важи единствено при закупуване на ваучера от сайта Napolovina.com
     

Знаете ли че?


Свети Валентин е католически празник, който се празнува на 14 февруари. На тази дата влюбените изразяват любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони сърчица.
Името на празника идва от един от християнските мъченици, наречен Валентин, живял през 3 век. Първоначално стар римокатолически празник, той започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието.

На този ден още през 14 век започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т. нар. валентинки. Съвременните символи на любовта сега са сърцето и образа на крилатия Купидон. През 19 век ръчно написаните послания биват заменени от масово произвежданите готови картички. АПК (Асоциацията за поздравителни картички) е изчислила, че всяка година се изпращат 1 милиард поздравителни картички, като така изостават по масовост само от коледните картички. Асоциацията също е изчислила, че жените купуват около 85% от всички валентинки.


През втората половина на 20 век в САЩ и други места по света установената практика на размяна на картички се разширява и се въвежда раздаването на подаръци обикновено от мъжа на жената. Най-популярните подаръци са рози и шоколади в червена лъскава опаковка с форма на сърце. През 80-те диамантената индустрия започва да рекламира и подаряването на бижута по случай Св. Валентин. С разпространението на Интернет в началото на 21 век, милиони хора започват да изпращат електронни картички с поздравления чрез електронна поща.
 


Napolovina.com © 2011 - 2014. Всички права запазени. | Карта на сайта | Всички оферти | napolovina Секси бельо