Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-20%
-20%
Концерт на Queen Sensation на 6 Май, в Joy Station
Цена: 40лв 50лв
Балканик Интернешънъл
-63%
-63%
Лазерна епилация за жени на зона по избор
Цена: 89лв 240лв
Isabella Beauty естетичен салон
-54%
-54%
Кичури, плюс матиране на коса и стайлинг със сешоар
Цена: 69лв 150лв
Isabella Beauty естетичен салон
Детският спектакъл "Гъбарко" на 12 Май от 11:00ч, в Младежки театър
Топ цена: 10лв
Младежки театър "Николай Бинев"
Тази оферта вече е разграбена!
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Абонамент за 6 броя на Списание "Изживей България" - на хартиен носител или в електронен вариант на български или английски език

България е история, култура, природа, бит - при това уникални. За да я опознаете, трябва да я видите. Но не просто да я съзрете с очите си, а да я усетите със сърцето си. Списание "Изживей България" ще ви помогне да го направите!

Абонамент за 6 броя на Списание "Изживей България":

Варианти на офертата:
На хартиеното издание 19.99 лв вместо 29.94 лв Разграбено
В електронен вариант на български език 15.99 лв вместо 24 лв Разграбено
В електронен вариант на английски език 19.99 лв вместо 29.94 лв Разграбено

Абонаментът включва 4 излезли до сега издания и 2 броя, които предстои да излязат до края на годината.

Характеристики на хартиения вариант:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 10 Септември до 10 Ноември 2019г.
  • При грабване на ваучер посочете имената си, телефонен номер за контакт и точен адрес за доставка за списанието на хартиен носител или E-mail за изпращане на достъп за електронното издание.
  • Доставката на излезлите броеве се извършва в рамките на валидност на ваучера, а останалите - веднага след тяхното издаване.
  • Абонаментът включва 4 излезли до сега издания и 2 броя, които предстои да излязат до края на годината.
  • Абонаментът на хартиен носител включва доставка до адрес на клиента в рамките на страната. За абонати извън България се начислява цена за доставка по тарифите на Български пощи.
  • Повече за "Изживей България":
    - Научно-популярно списание за традиционната култура на България;
    - Цветно издание;
    - Формат 205/290;
    - 56 страници плюс корици;
    - С трайни материали;
    - Подходящо и за подарък.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Списание "Изживей България"

Списание "Изживей България" е научно-популярно издание за традиционния бит и култура в България. Предназначено за цялото семейство, за българите в страната, както и за общностите в чужбина. Подходящо е и за чужденци с интерес към нетрадиционен "бутиков" туризъм.
Идеята за списанието е дълго обмисляна, то запълва пазарна ниша. С текстове за четене и "нещо" за правене - съвременно ръкоделие на основата на традиционните занаяти, старинни кулинарни рецепти, които са запомнени в отделни селища, но практически неизвестни в публичното пространство. Също и с традиционен празничен календар с регионалните му различия. Във всеки брой е представен един музей и културното наследство в неговия район. Екипът на списанието включва журналисти и учени - етнолози, археолози и други. Материалите, които се отнасят за съответния район, се пишат от местни специалисти, тъй като те най-добре познават спецификата на регионалната традиционна култура. Списанието излиза на тримесечие - 4 броя годишно. Първият брой излезе през юли 2018г. Предвижда се в рамките на две години от стартирането между основните броеве да започнат да излизат специализирани такива, по отношение на празничния календар.Спецификата на изданието налага електронният вариант да бъде съчетан с тираж на хартиен носител. Списанието излиза в тираж 3000 броя на хартиен носител на български език и се разпространява в системата за разпространение на периодичния печат и в някои от музеите в страната. Водят се преговори за увеличаване броя на музеите, в които се предлага изданието. Търсят се разнообразни, нетрадиционни начини за разпространение. В електронен вариант списанието излиза на български и английски език. Установяват се контакти с българските общности в чужбина, с формални и неформални организации в страната и света с интерес към българската традиционна култура.

Партньори на списание "Изживей България" са Национален научен експедиционен клуб - ЮНЕСКО и БНР.
Издател на списание е фирма Традиция 2018 ЕООД.
Списанията са само с трайни материали, поради което не губят своята актуалност. До момента е излязъл бр. 1/2019г, предстои да излезе втори брой.
Изданието е луксозно. Техническите му параметри са следните: формат 250/290, корица 250 грама двустранно хромова, цветност - 4+4; тяло 90 грама двустранно хромова хартия, цветност 4+4, обем - 56 страници + 4 корици, подвързия ВШМ с 2 телчета.
Екипът на списанието предоставя възможност на читателите да качват материали във Facebook страницата на изданието. Считаме, че това ще бъде много плодотворна връзка. Интерес за работата ни представляват традиционните занаяти и традициите и обичаите. Част от получената информация ще бъде публикувана в списанието и съответно популяризирана.

Офертата е осигурена от ТРАДИЦИЯ 2018 ЕООД, ЕИК: BG205167507 (Списание "Изживей България").
Абонамент за 6 броя на Списание "Изживей България" - на хартиен носител или в електронен вариант на български или английски език
Цена: 1999 лв

Не изпускай предложенията на
Списание "Изживей България"

Запиши се
Регулярна цена:
29.94 ЛВ
Grabo oтстъпка:
33 %
Спестяваш:
9.95 ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 1 път за 27 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
С доставка
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)