Офертата, която разглеждате е изтекла!

Още оферти за Почивки в Чужбина

Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски + автобусен транспорт, екскурзовод и посещение на MEGA OUTLET VENEZIA и Лозенград, от Лионс Травел

2 нощувки със закуски + автобусен транспорт и екскурзовод, от Лионс Травел

145лв.

Поръчай Отново

Екскурзия до Истанбул! 2 нощувки със закуски + автобусен транспорт, екскурзовод и посещение на MEGA OUTLET VENEZIA и Лозенград, от Лионс Травел

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
20 Купени ваучери
145лв.

Ваучерът включва още:

Екскурзия от Бургас до Истанбул! 2 нощувки със закуски + автобусен транспорт, екскурзовод и посещение на MEGA OUTLET VENEZIA и Лозенград само за 145лв на човек.

Ваучерът включва:
• Транспорт с комфортен и удобен автобус;
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* в търговската част на Истанбул;
• Екскурзовод-представител от агенцията;
• Бонус: посещение на MEGA OUTLET VENEZIA и църквата Първо число;
• Посещение на Лозенград.

Ваучерът не включва - доплащане по желание:
• Панорамна обиколка на Истанбул с екскурзовод – 15 евро;
• Посещение на MOL EMAR с аквариума и MOL WATERGARDEN ISTANBUL - 17 евро + 55 т.л. за вход в аквариума;
• Посещение на Небостъргач Сапфир с включени посещение на панорамната площадка и билет за 4D симулация на полет с хеликоптер – 25 евро;
• Разходка с корабче по Босфора - 17 eвро;
• Вечеря в местно заведение "Гар Мюзик Хол" /или подобно/ - 35 евро;
• Разглеждане на султанския дворец „Долма Бахче“ с екскурзовод на български език - 25 евро (с включена входна такса).

Програма на пътуването:
1-ви ден:
Отпътуване от Бургас в 05:00ч. от спирката на Булаир /срещу Химическото чистене/. Пристигане в Истанбул преди обяд. По желание и срещу доплащане – панорамна обиколка на града с местен екскурзовод, преминаване по моста над залива Златен рог в азиатската част на града по въжения мост над пролива Босфор и фото пауза. Връщане в европейската част на града на площад Хиподрума с трите обелиска, до който ще видим още Синята джамия (отвън) и византийската базилика „Св. София“ (отвън). Настаняване в хотел. Свободно време за посещение на обектите с входни такси – султанския дворец Топ Капъ Сарай и византийската базилика „Св. София“, построена от Константин Велики през IV век и реконструирана от Юстиниан през VI век. Настаняване в хотел в търговската част на града. Свободно време за посещение на прочутия пазар Капалъ чарши.
2-ри ден:
Закуска. Възможност за разходка с корабче по Босфора и разглеждане на европейския и азиатския бряг на Истанбул с местен екскурзовод на български език. Разглеждане на едни от най-богатите и известни къщи, снимани в много турски сериали: новият султански дворец "Долмабахче", "Чираан Палас" – бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът "Ортакьой" – любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости Румели Хисар и Анадолу Хисар, летният султански дворец "Бейлербей", Кулата на девицата. Следобед, по желание и срещу доплащане, посещение на небостъргача Сапфир – най-високата жилищна сграда в Европа. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка, откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в Sky Ride – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Свободно време за пазарене в МОЛ-а. След обяд по желание (срещу доплащане) отпътуване за азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор в азиатската част на града, където, ще посетим най-новия МОЛ в Истанбул – EMAAR. В този нов аквариум с подводна зоологическа градина ще може да видите 7 различни тематични сектора с над 20000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводния стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, острова на пингвините, Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки като HUGO BOSS, GUESS, GUCCI, HERMES, LC WAIKIKI, VICTORIA’S SECRET, ZARA, KEMAL TANCA, HOTIC, ALTINBAS и др. Свободно време за шопинг и продължаване към МОЛ WATERGARDEN İSTANBUL, където ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за "най-големия" басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. ИЛИ Вечеря на кораб по Босфора с турска шоу програма, вечеря и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Връщане в хотела. Нощувка.
3 ден:
Закуска. Напускане на хотела. Бонус: посещение на Църквата на Първото число, както я наричат повечето хора или Църквата с ключетата, която се посещава от хиляди хора от цял свят. В църквата се купуват т. нар. „сребърни“ и „златни“ ключета – всяко по 1 лира, които символизират желанията на хората. С този ключ символично се отключват иконите в църквата и хората си пожелават желание. Някои от посетителите влизат в подземната крипта, за да получат и светена вода от малък извор, други стоят и чакат, за да получат благословията на православен свещеник и да осветят своите ключета. Условието е, че ако се сбъдне желанието на човек, той трябва да върне ключа в църквата – на първо число на месеца. Но връщането на ключа е задължително при сбъдване на желанието. А хората, които връщат ключетата, са стотици. Бонус: Посещение на MEGA OUTLET VENEZIA. В този аутлет, освен насладата от пазаруването и удоволствието от ниските цени, можете да се разходите романтично с гондола, все едно сте по CANALE GRANDE или да изпиете кафе, като че ли сте на площад SAN MARCO - VENEZIA. Свободно време.Отпътуване за Бургас. По пътя спирка в Лозенград за последни покупки. Пристигане в Бургас вечерта.
 

Програма на пътуването

Условия за ползване:

Бонус към офертата:

Екстри на хотела

  • Wi-Fi в лоби
  • Ресторант
  • Wi-Fi в стаята
  • Телевизор
  • Климатик
  • Сателитна телевизия
  • закуска

Офертата е предоставена от Лионс Травел

Лионс Травел е лицензиран туроператор с удостоверение за регистрация N: 7962. Предлага богато разнообразие от почивки и екскурзии в чужбина.

Адрес и Контакти

Лионс Травел Карта
Офертата е осигурена от "Лионс Травел ЕООД , ЕИК: 205423611"

Още оферти

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4305  дни публикувахме 109,478 оферти и Ви спестихме 24,370,877 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола