Офертата, която разглеждате, е изтекла! Вижте други оферти:
-75%
-75%
Лазерна епилация за жени и мъже
Цена: 7.45лв 30лв
Салон за красота Женско царство
За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Влез във форма за 12 седмици! Изработване на индивидуален хранителен режим и тренировъчна програма за дома или фитнес залата

Винаги сте искали да направите здравословното хранене и физическата активност част от вашия начин на живот? Станимир Михов е насреща със страхотно предложение, с което ще постигнете желаните резултати за 12 седмици!

Премиум програма за 12 седмици: Изработване на индивидуален хранителен режим и тренировъчна програма за дома или фитнес залата 160 лв вместо 320 лв Разграбено

Офертата включва:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 31 Май до 14 Юли 2019г.
  • След издаване на ваучер е необходимо да се свържете с представител на фирмата на: 088 88* **** (скрит) или support@stanimirmihov.com, като посочите номер и секретен код на ваучер.
  • Програмата се изготвя на базата на предварително попълнен въпросник, който ще получите по E-mail, в рамките на 3 - 5 работни дни след предоставяне на пълната информация.
  • Офертата включва:
    - Персонализиран хранителен режим - с храните, които предпочитате и без тези, които не желаете да бъдат включени;
    - Индивидуална тренировъчна програма - за вкъщи или за фитнес зала, съобразена с вашия опит или липсата на такъв;
    - Ежеседмично проследяване на резултати и консултации по Skype и Viber - по 1 всяка седмица от програмата, общо 12 консултации;
    - Възможност за видео преглед и коригиране на изпълнение на упражненията;
    - Неограничен брой промени по хранителен режим и тренировъчна програма, за да се постигат постоянни резултати с програмите.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Станимир Михов

Станимир Михов и се занимава с фитнес и здравословно хранене вече над 10 години. Към него се обръщат много хора, които искат да подобрят физическото си състояние чрез здравословно хранене и тренировки и да постиганат бързи резултати, които могат да се задържат продължително.

"Имам завършен курс в НСА за инструктор - фитнес и фитнес-културизъм. Въпреки това смятам, че винаги има място за подобрения в много аспекти и темата фитнес е безкрайно обширна, за това не спирам да търся информация и да прилагам наученото върху себе си и със своите клиенти - Може да разгледате над 100 положителни отзива и успешни трансформации.

Всички режими са базирани на предварителна консултация с мен и на Вашите отговори по въпросник, които попълвате. Някои от тях са: Тренировъчен опит, били ли сте на диета досега и какви са били резултатите, имате ли някакви алергии или контузии, колко често на ден се храните и какви храни предпочитате, можете ли да си готвите вкъщи или не, колко пъти в седмицата имате възможност да отделите за физическа активност и други."

Офертата е осигурена от СТАНИМИР МИХОВ ЕООД, ЕИК: BG204846894 (Станимир Михов).
Изработване на индивидуален хранителен режим и тренировъчна програма за дома или фитнес залата
Цена: 160 лв

Не изпускай предложенията на
Станимир Михов

Запиши се
Регулярна цена:
320 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
160 ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 3 пъти за 1 месец.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 88* **** (скрит)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)