Красива, женствена и във форма - съвременната жена ежедневно е поставяна пред много изпитания, за да бъде винаги прекрасна. Разбира се, малкото свободно време и скучните фитнес зали не допринасят за улесняването на спортното изживяване на всяка дама. 

Ето защо в никакъв случай не е странен фактът, че все повече хора искат да открият приятен, нестандартен и не на последно място, лесен начин за постигане на мечтаната фигура.Съществува ли тренировка, с помощта на която тялото, но и духът ни да се чувстват прекрасно?

Моето желание беше да открия точно такава тренировка и се заех с проучване, което ме отведе до тренировките, които дават оптимални резултати, но с по-малко натоварване. Да, бъдещето е вече тук. 

Проучването ми ме запозна с иновативния и единствен по рода си в София спортен клуб Happy Life Slim & Shape, който предлага уникални услуги за България, които поставят нова ера в спортуването. Комбинираните тренировки от ново поколение са с максимален брой ползи за отслабване и оформяне на мечтаната фигура. Подходящи са  както за активно спортуващи, така и за хора, които нямат физическа подготовка. 

Признавам си, бях предубедена към всякакви машини и апарати, които обещават магическо отслабване и сбогуване с несъвършенствата по тялото, но в търсене на оптималния и ефективен начин на трениране, реших да изпробвам тази иновативна система. Така се озовах в бутиковия спортен клуб Happy Life, където предлагат пълната гама от уреди, които бях така любопитна да изпробвам. А удобната локация на клуба в подножието на Витоша и по-точно в квартал Манастирски ливади, го превръща в удобен избор за много столичани. 

Бях много приятно изненадана от атмосферата, която по нищо не напомня на масовите спортни зали, така претъпкани и прашни. Всяка от нас знае колко е важно личното отношение и индивидуалният подход. Тук определено се почувствах като важен приятел на клуба, а не просто поредният заблуден клиент, дошъл да се поизмори на пътеката и да си тръгне.

Много ми допадна и фактът, че клубът Happy Life наистина е с бутикова насоченост и не залага на максимата "Колкото повече - толкова повече", дори напротив - капацитетът му на едновременно трениращи е до 10 човека, което за мен означава само едно - спокойствие, уют, чистота, лично отношение и максимум внимание от квалифицирания и усмихнат персонал. Оказах се права. За първи път имах чувството на удовлетвореност, че получавам точно това, за което съм отишла. 

Преди да стартирам получих пълен доклад за състоянието на тялото ми, неговата мускулна маса, костна система, процент вода и какви ли още не биометрични показатели, за които съм сигурна, че всеки е любопитен да научи. А след това... След това започна тренировката.

Тренировката ми мина първо през фантастичния "целулиторазбивач" -  Rollshape, който разнася повърхностните мастни натрупвания и дренира кожата. Повярвайте ми - това беше много приятно и разпускащо. 

Следваща спирка от космическото ми пътуване беше Infrashape, а именно високотехнологична капсула на принципа на велоергометър, която щади ставите и кръста. Уредът Infrashape може да се похвали с вакуумна стимулация и ни обгръща с колаген и озон. Мислех си, че тук вече времето ще мине бавно и тягостно, но не бях права. Неусетно минаха 30 минути, защото този апарат ни предлага не само достъп до интернет, но и виртуални разходки из най-известните туристически дестинации. Докато въртях педалите, се поразходих из Буенос Айрес и вече нямам търпение за следващото пътешествие.

Следващият уред в моята тренировка беше Bodyshape. Става дума за уред, който ни предлага по-сериозна степен на натоварване, защото налягането на вакуума достига до доста по-големи граници, което значи само едно - още по-голям брой неусетно изгорени калории.

А след това дойде моментът, в който се почувствах като истински галактически стопаджия, защото направих първата си интерактивна виртуална тренировка за горната част на тялото. Можех да избирам между множество игри. Аз заложих на игра с мечове и бях много приятно изненадана от умората и учестен пулс след тази тренировка под формата на забавна игра. 

Иновативното при тренировките в Happy Life е, че докато изгаряме калории, въртейки педалите, или ходейки по пътеката, тялото ни получава допълнителна стимулация за да се справи с натрупаните мазнини и токсини, благодарение на оптимални и индивидуални дози вакуум и инфраред, които са доказани като мощни и ефективни средства в борбата с излишните мазнини и поддържане на здравословно тегло. И не само - докато тренираме, кожата ни получава живителен коктейл от озон и колаген, които я поддържат еластична и ни предпазват от мускулна треска. 

Кардио частта приключи и бях отведена в една наистина приказна стая. В Happy Life разполагат с две релакс зони, които ни предоставят възможност да отморим, като буквално се пренесем в горска, или морска атмосфера, докато тялото ни продължава да гори калории. Точно така, лежах, блажено обвита в инфраред костюм, който умно и нежно ми правеше пресотерапия. Звучи чудесно, нали? Повярвайте ми - наистина е! 

След всичко това едва ли мога да опиша колко удовлетворена и горда от себе си чувствах. Неусетно и изключително приятно бях изгорила стотици калории в уютна и приятелска обстановка. Тръгнах си с усмивка и като горд член на новия ми любим спортен клуб Happy Life. Поставих началото на нова ера в грижата за тялото и духа си. 

Вече нямате търпение да опитате иновативното изживяване в Happy Life и да се сдобиете с мечтаното тяло, нали? Най-хубавото е, че всеки посетител на клуб Happy Life ще получи 1 безплатна тестова тренировка. Сигурна съм, че и вие като мен ще останете впечатлени от приятните занимания. А най-голямата изненада за мен беше, че след моя възторг от тренировките, всички дами от екипа на Dama.bg се довериха на HappyLife. Всъщност ентусиазмът ни беше толкова голям, че успяхме да издействаме за всички наши верни читатели 1 безплатна тренировка при закупуване на абонаментна карта. Всичко, което трябва да направите, е да кажете магическата дума HappyDama и ще можете да се възползвате от предложението до края на месец юни.