Вие сте човек, който уважава труда на ближния и се старае да го радва не само по празниците? Сега, спестете главоболието от търсенето на подарък за партьнори и колеги, и вижте вкусното ни предложение от днес! Офертата включва: Кошница с оригинални испански продукти за 135 лв., вместо за 326 лв., директен внос от Испания! Кошницата включва: 1 бутилка червено вино Темпранийо Д. О. (наименование за произход): Риоха Винарска изба: Лар де Паула Външен вид: Силен Череша цвят. Чист и свеж. Аромат: чист, силен аромат на червени плодова, подправен и малко печен. Вкус: свеж, леко влизане, добра киселина и приятни танини. Температура на серниране: 8- 10 ºC Предложения за съчетаване с храна: ориз с месо, колбаси, агне, червено месо на скара, кози кашкавал, пълни син домати. Салчичон Иберико Бейота. Отлична Иберийска Испанка Луканка от иберийски прасета хранени с жълъди, голяма сочност, вкус и отлично качество. Приблизително тегло: 350- 400 гр. Великолепна иберийска испанска луканка, направена с най-доброто месо от 100% иберийски прасета хранени с жълъди и подправено с естествени подправки като пипер и индийско орехче Манчего Курадо Кашкавал. Занаятчийски кашкавал от престижния фабрика Ел Пиконеро Кашкавал с мек вкус, вкусът му е уникален. Кашкавал се произвежда от изключително сурово и пастьоризирано овче мляко от района на Ла Манча. Зрялост: от 90 дни. Трябва да се консервира на студено, при температура между 4° C и 10° C. Най-добрата температура на сервиране е около стайната температура, 18° C – 20° C, така може да пробвате продукта с най-добрия му вкус. Сладко от дюли с орехи. Производен в Мурсия, Испания. 1 бутилка бяло вино Долче Бианко Руеда. Бяло Вино Вид: 100% Вердехо Д. О. (наименование за произход): Руеда Винарска изба: Куатро Ражас Външен вид: Бледожълт и зелен цвят. Аромат: силен и плодов, свеж и лаком послевкус. Температура на сервиране: 5 - 17 ºC Предложения за съчаване с храна: аперитиви и десерти. Сладко от Дюли Чорисо Иберико Бейота. За най-взискателните вкусове. Приблизително тегло: 350- 400 гр Чорисо Иберико Бейота е производено с иберийско свинско весо от прасета, нахранени с жълъди. Подправено със сол, пипер и чъсен. Уравновесение между вкус и аромат след четири месеца сушене. Трябва да се консервира в хладилника и след като се губи вакуума трябва да го извадите от опаковката и да го покривате в защитна опаковка. Посъветваме Ви да се извади от хладилник 30 минути преди употребата си, за да се радвате от целия му вкус. 4 пакета Резен Хамон Иберико Бейота. Разделящи късове от висококачествена испанска шунка. 4 по 100 гр. Иберийският Хамон произхожда от свински бутове на 100% иберийски прасета, нахранени във фазата на монтанерата (от октомври до февруари), единствено хранени на пасища и с жълъди. Традиционното производство, занаятчийски процес на майсторите и с един период от зреене на минимум 36 месеца. Опаковане във вакуум за да консервира целия си аромат и единствен вкус. Разделящи късове от шунка за повече удобство. Посъветваме Ви да се извади от хладилник 30 минути преди употребата си, за да възстанови всичките си качества (външен вид, мирис, вкус и текстура). Консервирайте в хладилник. НЕДЕЙ да замразявате. Кози Семикурадо Кашкавал 260 гр. Кашкавал произведен от козе мляко. Парче кашкавал произведен от козе мляко, притежава уникални качества, съдържа много висококачествени протеини. Този кашкавал съдържа много витамини и минерали като например, калций и витамин D. Козето мляко има много ниски нива на лактоза, затова е много полезен кашкавал за хора, които имат непоносимост към лактоза. Трябва да се консервира на студено, при температура между 4° C и 10° C. Най-добрата температура на сервиране е около стайната температура, 18° C – 20° C, така може да пробвате продукта с най-добрия му вкус. 2 тенекии Студено Пресован Зехтин, по 250 мл. За най-добрият зехтин, най-добрата опаковка, елегантна, издръжлива, рециклируема. Тенекия от 250 мл. Студеното Пресован Зехтин ‘Ла Чината’ е сока на събирани маслини в района Сиера де Гата, в северозападния част на провинцията Касерес. Маслинините трябва да са с точната зрялост, чисти, здрави и без недостатъци. Само чрез този процес на подбор, можем да осигурим на своите клиенти един качествен студено пресован зехтин. Студеното Пресован Зехтин ‘Ла Чината’ е известен поради четири причини: - Силен жълт- малко зелен цвят. - Мек и сладък вкус. - Плодов аромат. - Високо съдържание на мастни киселини, един от най-добрите студено пресован зехтин от цялата Испания. 1 бутилка Винямада Риоха, младо червено вино. Червено Младо Вид: 100% Темпранийо Д. О. (наименование за произход): Риоха Винарска изба: Бодегас Винямада (Алтос дел Маркес)
Условия за ползване:
Офертата може да се закупи само от лица над 18 години. В цената не е включена доставка. Доставката струва 29,20 лв. и се заплаща през сайта http://www.hamoniberiko.com/ при поръчка и въвеждане на валиден ваучер от Далавера. Заявките се правят не по-рано от 2 работни дни след закупуване на ваучер от Далавера през сайта http://www.hamoniberiko.com/, където добавяте в кошница пакета http://www.hamoniberiko.com/bg/koshnitsi/medina-p204 и при избор на Моята кошница въвеждате кода от ваучера на Далавера, за да Ви се изчисли отстъпката в цената. Важно условие е да имате регистрация на сайта на San Jamon. Ако нямате - ще трябва да си направите. Веднага след като поръчката се изпрати от офиса на San Jamon, ще Ви изпратят имейл с номера за проследяване на пакета. Ще можете да следите по всяко време къде се намира той. Пакетът пристига от Испания в рамките на 5 работни дни. Препоръчително е да оставите валиден мобилен телефон вместо домашен, за да имате по-добра връзка с куриера. Ако не сте вкъщи, куриерът ще остави бележка и ще се върне на следващият ден. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък. За допълнителни въпроси можете да звъните в офиса на Далавера, в работни дни, от 09.30 до 17.30 ч. на тел. 02 870 89 49.
1.Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail.Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
2.Избирате от кой град и категория да получавате оферти.Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
3.Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин.Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.