Зареждане...

Почивка във Велинград

оцени:
4 От 5 (от 46 гласа)

Избрали сте да почивате във Велинград!
Радваме се, че можем да ви представим най-изгодните оферти за почивка във Велинград.

Град Велинград е разположен в южна България, Западните Родопи.  Това, което прави града изключително привлекателна дестинация за български и чуждестранни туристи, са красивата природа, минералните извори и невероятният климат в града. Велинград е познат като „СПА столица на Балканите”. Топлото посрещане в града и предлаганите екзотични СПА и уелнес процедури, уникално вкусната кухня и живописните места за почивка и рекреация са само част от нещата, които карат хиляди туристи да избират отново и отново Велинград за място, където да прекарат своята почивка.

В района на Велинград има в изобилие както реки, така и карстови и минерални извори. 80те минерални извора правят града един от най-големите балнеологични курорти на Балканския полуостров. Градът разполага с множество санаториуми, СПА центрове, лечебници и хотели, в които можете да отседнете.

Във Велинград има и исторически и културни забележителности, които можете да вмъкнете в графика на вашата почивка. Парк „Клептуза” е едно от най-забележителните и романтични места в града. Едноименният парк с двете езера е един от символите на Велинград. На 18 км източно от града се намира крепостта Цепина, която има голяма историческа стойност. Наблизо е и пещерата Лепеница, която по своята същност е изключителен туристическо обект, тъй като досега никой, който е влизал, не е стигнал до нейния край.

Офертите, които ще намерите при нас са най-атрактивните и изгодни оферти от сайтовете за групово пазаруване. Разгледайте ги и изберете Вашата оферта – тази, която в най-пълна степен отговаря на критериите ви за перфектна почивка във Велинград.


Виж още оферти

Върни се
на горе

Запиши се, за да получиш първи офертите за Black Friday 2017