Зареждане...Швейцария

Швейцария е вътрешноконтинентална федерация, разположена в Централна Европа. Няма официална столица, но седалище на федералните парламент и правителсвто е град Берн. Женева, Базел, Цюрих и Люцерн са някои от другите големи градове, които културно или икономическо значение. 
Швейцария има една от най-развитите икономики в света, а качеството на живот там се оценява като много високо. Тя е член на Съвета на Европа от 1963 г. 
Голяма част от територията на страната е заета от Алпите (61%). Тя е предпочитано място от любители на зимните спортове, спокойствието, разходките сред гората. Сред най-известните курорти на Швейцария са Гринделвалд и Санкт Мориц. 
Швейцария

Швейцария

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.