Зареждане...

Чехия

Чехия

Чешка република, наричана още Чехия, е държава в Централна Европа. На север граничи с Полша, на запад и север с Германия, на изток със Словакия, а на юг с Австрия.  Историческите области Моравия, Чешка Силезия и Бохемия са част от теритоята й. Чешката република е част от състава на НАТО от 1999, а от 1-ви май 2004 г. е присъединена към Европейския съюз. 
Природата на Чехия разнообразна красива. Множество възвишения и хълмисти местности покриват територията й. Гористите местности също преобладават. 
Чехия

Почивки и екскурзии Чехия

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.