Зареждане...Филипи

Гърция

Филипи (Φίλιπποι, Philippi) е древен град в северна Гърция.Филипи е място, на което е трудно да не се възхитиш. Толкова много история и спомени за отминали времена са събрани на едно, че няма как да не се почувстваш част от всичко наоколо. Каква ли е цялата истина за съществуването на това кътче земя? Старите колони, камъните и стените дълбоко пазят тайните на града, чиято история от стотици десетелия тъне в забрава. 
В античния театър във Филипи се организира ежегодно фестивал на изкуствата. В миналото в амфитеатъра римляните провеждали редица забавления и игри за тълпите, понякога дори смъртоносни – например борба с бикове.
Филипи

Времето Филипи

Днес,
16 Дек.
силен дъжд 11°C
силен дъжд
11°C
11°C
Утре,
17 Дек.
слаб дъжд 10°C
слаб дъжд
10°C
9°C
Вторник,
18 Дек.
умерен дъжд 9°C
умерен дъжд
10°C
8°C
Сряда,
19 Дек.
слаб дъжд 8°C
слаб дъжд
8°C
6°C
Четвъртък,
20 Дек.
умерен дъжд 6°C
умерен дъжд
6°C
5°C

Филипи

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.