Зареждане...Сърбия

Сърбия е държава в Югоизточна Европа. Най-големите градове в Сърбия са Белград, Ниш, Нови Сад, Суботица и Крагуевац. Белград, столицата на Сърбия, е една от най-посещаваните туристически дестинации в страната. Градът е разположен в северната част на страната, при вливането на река Сена в река Дунав. Примамливи за туристите са множеството художествени галерии, музей, ежегодни фестивали. Друга много посещавана локация в балканската държава е Пирот - през този сръбски град преминават няколко реки (Ерма, Нишава, Темстица, Расничка река, Височица), в градът има и няколко езера - Крупач, Суково, Беровачко езеро и Завой. Ниш е следващата любима дестинация на туристите, която е само на 160 км от българската столицата на България - София. Градът е разположен на брега на река Нишава и е културен и исторически център на областта Поморавие. Сърбия е известна и с ежегодното провеждане на фестивала Рощилиада - фестивал на сръбстаката скара. Много от българските туристи през последните години предпочитат да посрещнат новата година в западната ни съседка.

Българските туристи могат да се възпозлват от многобройни изгодни туристически оферти за почивки и екскурзии до Сърбия.
Сърбия

Екскурзии и почивки в Сърбия Сърбия

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.