Зареждане...Стрелча

България

Стрелча е град и община, разположени в централната част на България.Тук можете да се насладите на уникални природни забележителности и археологически паметници. Те съхраняват в себе си историята и я предават на поколенията днес. Интересни са скалните образувания на Стрелча – живописни скали с причудливи форми, Тракийски комплекс Хероон „Жаба Могила“, Средновековна крепост „Стрелчанско кале“ и Исторически музей на града. Посетителите на Стрелча освен с великолепна природа могат да бъдат впечатлени и с топлите извори край града. Това ще допълни и обогати вариантите ви за почивка там.
Стрелча

Времето Стрелча

Днес, 25 Юни.
слаб дъжд 26°C
слаб дъжд
26°C
15°C
Утре, 26 Юни.
умерен дъжд 17°C
умерен дъжд
17°C
11°C
Сряда, 27 Юни.
умерен дъжд 16°C
умерен дъжд
17°C
12°C
Четвъртък, 28 Юни.
слаб дъжд 16°C
слаб дъжд
17°C
9°C
Петък, 29 Юни.
умерен дъжд 19°C
умерен дъжд
19°C
14°C

Стрелча

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.