Зареждане...

Русия

Русия

Русия (Руска федерация) е държавата с най-голяма територия в света. Тя обхваща части от Източна Европа и Северна Азия. Има общи граници с 18 държави, 2 от които са по вода. Голям процент от територията на Европейска Русия е заета от Източноевропейската равнина, в която се намират Валдайските възвишения. Най-високият връх в Русия, се намира в най-южната част на европейските и територии и се нарича Елбрус (5642 м.). Планинската верига Урал пресича Русия от север на юг и се приема за източна граница на Европа, отделяща европейската част на страната от Сибир. В тази обширна област се намира и най-дълбокото езеро в света - Байкал. 
Столица на Русия е Москва, която е и най-голям град в Европа. Тя е важен туристически център, който привлича по над 4 милиона туристи всяка година. 
Русия е държава с богата история и култура и е допринесла много за световното културно наследство в много различни области. 
Русия

Русия

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.