Зареждане...

Полша

Полша

Полша е централноевропейска държава, която граничи със Словакия и Чехия на юг, с Беларус и Украйна на изток, с Германия на запад и с Русия, Литва и Балтийско море на север. Населението й е от 38 млн души, а по площ е 9-та в Европа. Територията й е разделена на 16 войводства. 
Релефът на Полша е предимно равнинен, а климатът умерено-преходен. Зимата е студено, а лятото сравнително топло. Речната мрежа на страната е богата, а общата им дължина е 4000 км. Най-големите реки са Висла и Одра. По течението на Висла са разположени и най-значимите за Полша градове - Краков и Варшава, която е и столица. 
Полската държава има богата история и интересна култура. От основаването си около 960 г. до днес, двете са тясно свързани. Културата отразява цялото минало на Полша във всички свои области. 
Полша

Полша

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.