Зареждане...

Малта

Малта

Малта е държава разположена върху Архипелаг в Средиземно море. Намира се северно от Либия, южно от Италия и източно от Тунис. Страната е член на Европейския съюз от 2004 г. По площ и население от 400000 души тя е най-малката страна членка. 
По своето държавно устройство Малта е парламентарна република, с еднокамерен парламент. Територията й е разделена на 68 общини, а столица е град Валета. 
Природата на Малта е красива и разнообразна. Във вътрешността на острова преобладават ниски хълмове. Поради липсата на речна мрежа, както и езера, местните хора преработват морската вода и с нея напояват обработваемите си земи, както я ползват за пиене. 
Малта

Малта

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.