Зареждане...

Люксембург

Люксембург

Люксембург е държава разположена в Северозападна Европа. Столицата й също носи името Люксембург. Граничи с Франция на юг, с  Белгия на север и запад и с Германия на изток. Страната е конституционна монархия и членува в НАТО, ООН, Европейски съюз, Съвет на Европа, Бенелюкс. 
В северната част на Люксембург релефът е предимно хълмист с много гористи региони. Нарича се Ослинг. На юг се намира Гутланд - плодородна област, в която е съсредоточена основно индустрията, както и голяма част от населението. Климатът на страната е умерен, с най-дъждовни месеци януари, октомври и декември.
Люксембург

Люксембург

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.