Зареждане...

Индия

Индия

Република Индия е разположена в Южна Азия, полуостров Индустан. Има обща граница с държавите Китай, Пакистан, Непал, Бангладеш, Бутан и Мианмар. Територията й е разделена на 29 щата и 7 съюзни територии. Тя е седма по големина в света, а столица е град Делхи. 
Индия е федерална република, със силно развита икономиката. Тя включва отрасли като селско стопанство, модерна промишлена дейност и пр. 
Релефът на Индия е разнообразен и предлага богатство от планини, равнини, низини, блатисти местности, както и пустинни райони. Част от територията й е заета от най-високата планинска верига на планетата - Хималаите. 
Със своето население от 1, 112 милиарда души, Индия е на второ място в световен мащаб. Сред основните проблеми, пред които се изправя страната, са високата неграмотност, недохранване, особено сред подрастващите, както и замърсяване. Въпреки това, туризмът в Индия е силно развит отрасъл. 
Индия

Индия

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.