Зареждане...

Германия

Германия

Германия е държава разположена в Централна Европа. Граничи с Чехия и Полша на изток, с Швейцария и Австрия на юг, Белгия, Нидерландия и Люксембург на запад и с  Дания, Северно море и Балтийско море на север. Столица на страната, както и най-голям град е Берлин. Германия е разделена на 16 провинции, една от които е самата столица. 
Германия има най-добре развитата икономика сред страните в Европа и се нарежда сред първите места в световен мащаб. Стандартът на живот за германските граждани е висок, а държавата им е най-големият износител и вторият по големина вносител на стоки в света. 
Климатът в Германия е непостоянен. Сезоните са характерни с голямо количество валежи, както и целогодишни силни ветрове от запад. За най-студен месец се смята януари. 
Германия

Германия

Виж още оферти
Върни се
на горе
затвори

Абонирайте се за Всички Промоции
в своята Е-Поща

Натискайки бутона "Абонирай се" се съгласявате с общите условия на сайта.

Защо да се абонирам?

  1. 1. Получавате промоциите от ВСИЧКИ сайтове в един e-mail. Бюлетинът събира всички НОВИ промоции на едно място. Така, Вие пестите време, което иначе бихте загубили в търсене на оферта в различните сайтове.
  2. 2. Избирате от кой град и категория да получавате оферти. Избирате промоции от над 20 града и над 30 категории и подкатегории.
  3. 3. Избирате между ежедневен и седмичен бюлетин. Решавате дали да получавате всеки ден нови оферти по e-mail или веднъж в седмицата - специално подбрани, всички най-добри нови промоции.