Блог на VsichkiOferti.bg

Подарете изживяване за Коледа

Публикувана от vsichkioferti
на 17.12.2015



ME_GiftSurpriseCouple4-1600x700_1

Остават броени дни до Коледа! Сигурно вече усещаш напрежението, защото не си намерил/а идеалния подарък?  С наближаването на празниците времето за избор на подаръци намалява. Затова ти предлагаме няколко идеи, с които да зарадваш специалните за теб хора. Не е задължително подаръците ти да са скъпи или големи.

Тази година подходи различно с подаръците – подари незабравими изживявания на любимите си хора и им създай спомени за цял живот и то докато спестяваш. Ето и няколко предложения:

Пътуване

Може да бъде кратка почивка в планината, където ще сте само двамата, а защо не и дълга екскурзия  в някоя европейска столица или на плажа в екзотична страна… Звучи добре, нали?

вечеряя

Специална вечеря

Вземи ваучер за няколкостепенно меню в хубав ресторант в града или пък вземи различни ястия за вкъщи и организирай специалната вечеря у дома. Любимият човек ще оцени жеста, а и храната подобаващо.

Разкрасителна процедура

Подари на любимия човек масаж, а защо не процедура за лице или коса. Ще съчетаете полезното с приятното. Едновременно ще си почине и ще бъде красив за Новогодишната вечер.

treat

 Театър/Концерт

Заведи любимия на забавна постановка , а защо не и на хубав концерт или дори мюзикъл.

SPA почивка

Коледа може да бъде стресираща… Целодневен СПА пакет за двама ще ви направи много, много щастливи.

Дегустация

Това е страхотно изживяване за двама, а защо не и за цяла компания. Със сигурност ще бъде забавно. Можеш да комбинираш подаръка си почивка с дегустация на вина, например.

Дреха или аксесоар

Покрай Коледното суетене е пълно с красиви и достъпни дрехи и аксесоари на половин цена. Стилен часовник би зарадвал всеки уважаващ себе си мъж, а елегантно бижу – всяка истинска дама.

fly

Екстремно изживяване

Качи адреналина му на макс. Бънджи, парапланер или скок с парашут. Това е нещо, което се помни за цял живот. Освен това дава само
чувствие и чувство за успех. А защо да не споделиш изживяването с него с полет за двама?

Какъвто и подарък да избереш за любимия човек, ние сме сигурни, че и двамата ще останете доволни от избора. При нас можете да изберете най-подходящото за вас изживяване или прекасна вещ на наистина достъпна цена.

Още идеи за приказни подаръци виж тук:

за него

за нея

за детето