Офертата, която разглеждате е изтекла!

Офертата, която разглеждате е изтекла!

Почивка край Априлци до края на Юли! Нощувка със закуска и вечеря само за 35лв, от Комплекс Поп Харитон в гр.Дряново

Почивка край Априлци до 31 Юли! Нощувка, закуска, вечеря за 35лв, от Комплекс Поп Харитон, гр.Дряново

58лв. 35лв.

Поръчай Отново

Почивка край Априлци до края на Юли! Нощувка със закуска и вечеря само за 35лв, от Комплекс Поп Харитон в гр.Дряново

  •  58лв
  • 40%

Офертата изтича след:

  • 00часа
  • 00минути
  • 00секунди
20 Купени ваучери
35лв.

Ваучерът включва още:

Мечтана почивка в Дряново! Нощувка + закуска + вечеря на Топ цена в Комплекс "Поп Харитон"!

Комплекс "Поп Харитон"е изграден през 1968 г. в полите на Стара планина, само на 800 метра от Драновския манастир. Разположен е в горски парк, на брега на живописната Дряновска река. Комплексът е изцяло реновиран през 2013 г. При нас ще намерите съвременни интериорни решения, много уют и кулинарни изненади.

Условия за ползване:

Любопитно:

Капацитет на помещенията

• Двойна стая - 2+1.
• Тройна стая - 2+2.

Офертата е предоставена от Комплекс Поп Харитон

Комплекс Поп Харитон е изграден през 1968 г. в полите на Стара планина, само на 800 метра от Дряновския манастир. Разположен е сред живописна природа, на брега на Дряновска река. Комплексът е изцяло реновиран в периода 2013-2016г. Тук ще намерите оригинални интериорни решения, много уют и кулинарни изненади.

Комплекс Поп Харитон предлага 24 просторни, стилни, уютни стаи и апартаменти. Всяка стая има телевизор, климатик, самостоятелно санитарно помещение и гардероб. Широките прозорци, светлите бани и просторните помещения допълват усещането за комфорт. Всички помещения са за непушачи. Двойни стаи: Предлагат изключителен комфорт и релакс. Обзаведени са с легла персон и персон и половина. Тройни стаи: Чудесно решение за семейства или групи приятели. Обзаведени са с две легла персон и едно легло персон и половина. На ваше разположение е удобен кът за багажа и кокетна тоалетка.

Ресторантът на Комплекс Поп Харитон е в изискан ретро стил в комбинация от дърво, камък и ковано желязо. Колекция от старинни предмети, оформящи градския бит на българина през периода 1900-1940 г., създава незабравима атмосфера и усещане за романтика. Ресторант Ретро клуб предлага 120 места, разположени в основна и ВИП зала. Оборудван е с озвучителна техника и 61-инчов телевизор, което го прави подходящо място за организиране на сватби, кръщенета и семейни тържества. Интериорът в лоби бара на Комплекс Поп Харитон е решен в топли цветове, съчетани с метал и стъкло. Той предлага тераса от 250 кв.м. с изглед към заобикалящата го невероятна природа. Лоби барът и терасата разполагат със 100 места и са великолепно място за отдих, приятелски и бизнес контакти. За да бъде пълна насладата от релаксиращата почивка на фона на приятна музика, може да консумирате:
 кафе, чай, натурални сокове и безалкохолни напитки, сладоледи, захарни изделия, ядки, алкохолни напитки, коктейли и фрешове.

Паркът на Комплекс Поп Харитон е с площ 14 хиляди кв.м. В него може да се запознаете с много храстовидни и дървесни видове. През следващите 5 години имат амбицията поетапно да го превърнат в една ботаническа градина. Често от терасата на комплекса може да видите изящната фигура на сърна или благороден елен. В небето може да наблюдавате гордия полет на орел или сокол. В парка може да видите още диво прасе, белка, златка, дива котка, катерица, заек и други. Романтиката ще бъде пълна, когато заедно с близки на сърцето Ви хора чуете песента на славей, синигер, на които пригласят кос, кукувица, кълвач или други местни птици. В парка са изградени три беседки и няколко къта с пейки и партикабли, аранжирани с увивни растения. Предлагат още: Конна езда, Зала за игри, Риболов.

Комплекс Поп Харитон ви очаква.

Офертата е осигурена от "СЪЮЗ НА СЛЕПИТЕ В БЪЛГАРИЯ , ЕИК: BG000703155" и промотирана от Гранд Травъл ООД, с ЕИК: BG202191378 притежаващ лиценз за извършване на туроператорска дейност съгласно удостоверение за регистрация PK-01-7019/04.12.2012г. (застрахователна полица с № 03700100004869 ЗД Евроинс със срок на валидност от 07.01.2024г. до 06.01.2025г. до собственик на разделите: Туризъм, Почивки в България, Почивки и Екскурзии в Чужбина в Rio.bg.

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола

За 4323  дни публикувахме 110,296 оферти и Ви спестихме 24,373,962 лв. 

вход в Rio.bg

За да оставите коментар трябва да сте логнат потребител!
Нямате регистрация, направете го тук.
Забравена парола