Нова година в Памуккале! 3 нощувки със Закуски и ВЕЧЕРИ в Hattusa Vacation Thermal Club Otel 5* + Новогодишна вечеря с безлимитни напитки и богата програма САМО за 430 лв. на Човек

Оферта № 16069
Отстъпка -25 %
430 лв.
  • Реална цена: 579,00 лв.
  • Спестяваш: 149,00 лв.
10
закупени ваучера
Офертата е изтекла
Открийте защо природният феномен Памуккале е една от най-посещаваните забележителности в световен мащаб и изберете една вълшебна Нова година с днешната ни оферта на топ цени за петзвезден празник.



Цени и Дати на заминаване: 

30.12.2023 г.

  • Hattusa Vacation Thermal Club Otel 5* - 430 лв.

 
ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
  • 3 нощувки със закуски и 2 вечери в Hattusa Vacation Thermal Club Otel 5*
  • ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕР с неограничени алкохолни и безалкохолни местни напитки, богато меню. Шоу програма включваща ориенталски танци,томбола и много допълнителни изненади с изключение на хотел .;


ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Транспорт
  • Разходи от личен характер;
  • Застраховки

Преди закупуване на ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за настаняване на тел: 0889 75 77 51 от Понеделник до Петък от 09:00 до 17:00 часа.


COLOSSAE THERMAL - SPA HOTEL 5*
ПАМУККАЛЕ / ТУРЦИЯ
 
Хотелска база
 
Хотелът е изграден през 1993 година. Хотелът предлага на почиващите общо 231 стаи. Рецепцията в хотелската база работи 24 часа в денонощието, като е предвидено и 24-часово обслужване при настаняване и освобождаване на стаите. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Към удобствата спадат съхранение на багаж, сейф и гише за обмяна на валута. Чрез безжичен интернет в общите части гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант, кафене и бар. Супермаркетът, както и други магазини, предлагат удоволствие при пазаруване. На територията на хотела има красива градина и детска площадка. Към допълнителните удобства на хотела спадат щанд за вестници и списания, сепаре с телевизор, кът за игра и библиотека. Пристигналите с автомобил могат да ползват подземен гараж или паркинг. Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат детегледачка, лекарски кабинет, трансфер, обслужване по стаите, пералня и фризьорски салон.
 
Настаняване
 
В стаите има климатик, централно отопление и санитарен възел. Повечето стаи осигуряват изглед навън, благодарение на прилежащия балкон. Застланите с мокет стаи разполагат с легло с кралски размер. Освен това могат да се ползват сейф, минибар и писалище. Предоставени са също мини-хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон, телевизор, DVD-устройство и безжичен интернет. Освен това гостите могат да се възползват от вечерно камериерско обслужване. Комфортът в стаите се допълва от домашни пантофи. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Санитарните възли са оборудвани с душ и вана. Като допълнително удобство има сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.
 
Спорт/забавления
 
През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в изградените за тази цел външен и вътрешен басейн. Лятна градина и тераса правят почивката перфектна. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Предвиден е и бар до басейна. За всички, които искат да заложат на движението и активната почивка, се предлагат тенис на корт, игрище за волейбол и баскетбол. Приятелите на водните спортове могат да се насладят на водна аеробика и аква-фитнес. На разположение на почиващите в хотелската база е богат избор от спортни дейности на закрито, като фитнес-студио, тенис на маса, билярд, скуош, гимнастика и аеробика. В хотела се предлагат различни възможности за релаксиране, сред които СПА, сауна, парна баня, хамам, козметичен салон, масажни процедури и солариум. Анимационна програма, дискотека и нощен клуб гарантират най-добрата почивка. 


ADEMPIRA TERMAL - SPA 5*
ПАМУККАЛЕ / ТУРЦИЯ
 
Хотелска база
 
Повечето етажи са достъпни с помощта на асансьор. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант и кафене. На територията на хотела има красива градина и детска площадка. При наличието на свободни места, може да ползва без плащане на такси паркинга на хотелската база. Обслужване по стаите и пералня ще задоволят нуждите и на по-взискателните посетители. Хотелът предлага на гостите трансфер. Презентации, лекции или срещи могат да се проведат във всяка една от 3-те конферентни зали.
 
Настаняване
 
В стаите има климатик, централно отопление и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Освен това могат да се ползват сейф и минибар. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Оптималният комфорт се гарантира чрез достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Комфортът в стаите се допълва от домашни пантофи. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Санитарните възли са оборудвани с душ и вана. Допълнително е наличен сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.
 
Спорт/забавления
 
През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в изградените за тази цел външен и вътрешен басейн. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. Разнообразие предлагат различни оферти, сред които фитнес-студио, СПА, сауна, парна баня, хамам и масажни процедури. 2004 - 2023. , for .
 
Описание
Ед. цена
Брой
 
Нова година в Памуккале! 3 нощувки със Закуски и ВЕЧЕРИ в Hattusa Vacation Thermal Club Otel 5* + Новогодишна вечеря с безлимитни напитки и богата програма - 375 лв. на Човек
Нова година
430,00 лв.
579,00 лв.
Осигурено от Евър Травел, лиценз № PK-01-6941
Условия на офертата
  • Валидност на ваучера: 02.01.2024 г.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си и приятели
  • Ваучерът НЕ важи за пътувания извън посоченият период
  • След закупуването на ваучер, той не може да бъде заменян, анулиран или използван повторно
  • Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата
  • За да използвате услугата задължително представете вашия ваучер или неговия номер и ПИН код на служителите в туристическата агенция
  • Всички условия на Lapni.bg

Сходни продукти